Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Gezellige nieuwjaarsreceptie bij VV Maarheeze!

Vv Maarheeze is het jaar 2017 begonnen met haar traditionele nieuwjaarsreceptie op vrijdag 6 januari. Het was wederom  een gezellige en geslaagde avond in de kantine van vv Maarheeze. Naast de traditionele huldiging van de jubilarissen werd ook de man/ vrouw van het jaar bekend gemaakt alsmede de nieuwe hoofdtrainer met ingang van het nieuwe seizoen.                                                                                      

De avond werd afgetrapt door voorzitter Huub van der Linden met zijn Nieuwjaarstoespraak waarbij vooruitgekeken werd naar de viering van het 85-jarige bestaan van vv Maarheeze in het komende jaar 2017. Verder kon hij ook de opvolger van trainer Leon Wassenberg bekend maken. Met ingang van het seizoen 2017-2018 wordt Thijs Moonen uit Nederweert de nieuwe hoofdtrainer van vv Maarheeze. Thijs was voor deze gelegenheid speciaal naar de Nieuwjaarsreceptie gekomen om zich te introduceren bij de vereniging en werd van harte welkom geheten.

Vervolgens maakten de spreekstalmeesters John van Erp en Huub van der Linden de “Man van het Jaar 2016” bekend. Met goedkeuring van alle aanwezigen viel deze eer dit jaar te beurt aan Hans van Mierlo. Hans is al vele jaren een zeer gewaardeerde vrijwilliger die met zijn inzet en betrokkenheid een onmisbaar stempel op de voetbalvereniging zet.  

 

Man van het Jaar 2016:  Hans van Mierlo 

Daarna was het tijd voor het huldigen van de 40- en 25-jarige jubilarissen. Hiervoor werd gebruik gemaakt van een presentatie van de diverse jubilarissen, ondersteund met foto’s en enkele leuke anekdotes. Één voor één werden ze, ieder met een kort woordje en bedankje, in het zonnetje gezet voor hun trouwe lidmaatschap bij de club.  


Frank van Mierlo werd gehuldigd voor zijn 40-jarig lidmaatschap en Alex van Oosterhout, Rob Wilbers en Sander Hulsen voor hun 25 jarig lidmaatschap. Vv Maarheeze wil dan ook haar jubilarissen van harte bedanken voor hun inzet voor de voetbal vereniging.

 

Vlnr: Hans van Mierlo (Man vh jaar), Frank van Mierlo (40 jarig jubilaris), Alex van Oosterhout, Rob Wilbers, Sander Hulsen (25 jarige jubilarissen)

 

Nadat het officiele gedeelte was afgelopen en ook de uitslag van de loterij bekend werd gemaakt, was het tijd om de avond verder voort te zetten onder het genot van een hapje en een drankje en met de sfeervolle muzikale ondersteuning van DJ Ganzz.

Gezien de vele positieve reacties, kan vv Maarheeze terug kijken op een goed begin van haar jubileumjaar 2017.