Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Groene Ster tegen eredivisionist Roda JC!

 

 

 

 

Voetbalvereniging RKSV Groene Ster uit Heerlerheide speelt op woensdag 12 juli aanstaande tegen eredivisionist Roda JC uit Kerkrade.  Een interessante ontmoeting tussen de trots van het Zuiden en de hoofdklasser uit Heerlerheide die komend seizoen voor het zevende achtereenvolgende seizoen zal uitkomen op dit hoge niveau.  Voor Roda JC supporters is dit enige oefenwedstrijd die de Kerkraadse ploeg onder leiding van de nieuwe technisch directeur Harm van Veldhoven en trainer Robert Molenaar in de regio zal spelen tegen een tegenstander die uitkomt op hoog amateurniveau. Bij beide teams zullen een aantal nieuwkomers aantreden. Bij Roda JC zullen ongetwijfeld ook een aantal nieuwkomers hun opwachting maken. Zekerheid is alvast de nieuwe doelman Hidde Jurjus afkomstig van PSV en de Duitser Mario Engels (23), vorig seizoen actief voor het Poolse Slask Wrocláw als aanvallende middenvelder. Ook keeper Filip Kurto (26) keert na dienstverbanden bij FC Dordrecht en Excelsior terug bij Roda.

 

De nieuwe Groene Ster-trainer Maurice Verbunt heeft de beschikking over de volgende nieuwkomers Eloy Cox en Boyd Joosten (beide afkomstig van Chevremont), Wessel Franssen (Eijsden), Jelle Raets (BSV Limburgia),  Tom Hermans (Roda JC) en Lars Heuten (MVV).

 

Volop reden dan ook om deze wedstrijd te bezoeken. De wedstrijd zal worden gespeeld in Heerlerheide, op sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg.  Aftrap op woensdag 12 juli is om 19.00 uur. De kassa’s  zijn al vanaf 17.00 uur open, dus kom op tijd.  Entree  6 euro volwassen. 3 euro  65+ / jeugd tot 15 jaar.

 

Voor verdere info bekijk de website www.groenester.nl