Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Groot internationaal jeugdtoernooi tijdens jubileumweekend VV Maarheeze!

 

In navolging van de afgelopen jaren organiseert Voetbalvereniging Maarheeze ook dit jaar weer tijdens de viering van haar 85-jarige bestaan, haar groots opgezette, internationale Jeugd-Voetbaltoernooi. In het weekeinde van 26 en 27 mei aanstaande zullen jonge voetballers uit de categorieën Mini’s, F, E en D hun talenten laten zien op de velden van sportpark De Romrijten in Maarheeze.

 

Op zaterdag 26 mei zullen ’s morgens de jongste voetbaltalenten van de Mini’s  en de F-categorie gaan strijden om de hoogste eer, waarna in de middag de velden ter beschikking staan voor de E-teams.

Ook dit jaar mogen we weer voetballers begroeten vanuit het buitenland. Zo hebben zich vanuit Duitsland al de teams van DJK Fortuna Dilkrath en Heiligenhauser SV ingeschreven en ook enkele Belgische clubs zullen proberen in Maarheeze de eerste prijs te gaan winnen. Speciaal voor alle buitenlandse gasten zal op zaterdagavond een gezellig avondprogramma opgesteld gaan worden met oa de Duitse Bekerfinale op groot scherm. Iedereen is op deze avond welkom onder het motto “Voetbal verbroedert”.

 

http://www.hsv-sport.de/img/Galerien/Jg2008/bam23-1000.jpg

 

Op zondag 22 mei wordt het toernooi voortgezet met wedstrijden voor de D-categorie. Deze spelen op een groot veld en ook hier mogen we teams uit de hele regio en uit het buitenland ontvangen.

Zoals ieder jaar is dit voor de deelnemende kinderen een spannend en leuk toernooi terwijl het voor de bezoekende ouders en supporters een mooi schouwspel is om de jongste kinderen fanatiek te zien voetballen. Eenieder die van jeugdvoetbal houdt is dan ook van harte welkom om de voetbaltalenten aan het werk te zien in Maarheeze.

 

De inschrijvingen voor dit mooie toernooi lopen al binnen, maar er is nog volop gelegenheid om in te schrijven. Zowel  teams uit de regio alsmede teams uit het buitenland zijn van harte welkom.
Voor inschrijvingen en informatie, bezoek onze website
www.vvmaarheeze.nl onder de rubriek “Activiteiten” en vervolgens “Jeugdtoernooi”.

Voor persoonlijke informatie kunt u ook contact opnemen met de toernooicommissie van vv Maarheeze: John Stals tel:  (+31) 6-51507579, E-mail: vv_maarheeze_jeugdtoernooi@live.nl