Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Haelen speelt tegen de nieuwe eredivisionist VVV-Venlo

In 2017 bestaat RKVV Haelen 90 jaar, een jubileum om te vieren dit jaar. VVV-Venlo werd vrijdagavond, 21 april, kampioen in de Jupiler League en promoveert naar de Eredivisie. Een prestatie waar Venlo, maar ook de regio trots op is. We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we als onderdeel van ons jubileum de volgende wedstrijd hebben kunnen vastleggen:

Haelen - VVV-Venlo
Woensdag 10 mei
19:00 uur op Sportpark Houtrust 
 

De entree bedraagt voor toeschouwers vanaf 16 jaar en ouder € 5,-. Toeschouwers tot en met 15 jaar betalen € 2,- per persoon.  

Naast deze wedstrijd zijn er diverse andere activiteiten gepland, onder meer een leuke avond voor Haelen door Haelen op Kasteel Aldenghoor op vrijdagavond 19 mei a.s. : 'Vreigele biej het kèsjtiël'. 

Deze avond wordt gevuld met live muziek van de band 'PUUR akoestisch', heerlijke hapjes van SMAAKVOL en leuke live interviews en filmpjes met o.a.: oud wielrenner Frans Maassen, oud profvoetballer Har Schreurs en huisarts Eric Deckers.  

Ralph Bongaerts zal in een huiselijke ambiance de gasten interviewen waarbij humor, vertier en plezier ingrediënten zijn voor een gezellige avond!  

Leon Boom, directeur van basisschool de Leerlingst, zal de avond presenteren. Kaarten voor deze avond kosten € 50,- (all-in van 20-23 uur), zijn verkrijgbaar bij Kasteel Aldenghoor, bij de voorzitter van RKVV Haelen, Peter Boonen en bij Jacqueline Nieskens. De opbrengst komt t.g.v. het jubileum.  

Het grote feestweekend om dit 90-jarig bestaan te vieren zal zijn op 8-9-10 september op Sportpark Houtrust. Het wordt een spetterend programma met activiteiten voor jong en oud, voor leden en belangstellenden. Meer informatie staat op www.rkvvhaelen.nl.