Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Help IDW 2020 door

Beste voetballiefhebbers,

De Coronacrisis heeft de hele wereld in zijn greep. Het maatschappelijk leven is totaal ontwricht. Dat is op zich heel goed te begrijpen, want gezondheid is het allerbelangrijkste. Laten we hopen dat we ongeschonden uit deze nare periode komen en dat we straks gezond en wel weer kunnen gaan genieten van de belangrijkste bijzaak: voetbal.

Voor de website IDW heeft de Coronacrisis ook gevolgen. Dat hebben jullie ongetwijfeld gemerkt: het aantal nieuwsberichten is flink afgenomen. Dat is logisch. Geen wedstrijden, dus geen wedstrijdverslagen, geen voorbeschouwingen, geen videobeelden van wedstrijden, geen topscorersoverzichten, geen ranglijsten, geen livescore en ga zo maar door.

En het jaar was al slecht begonnen door het groot aantal afgelastingen vanwege regen en storm.

Dit alles heeft ook financiele consequenties voor de exploitatie van de website. Minder berichten betekent minder bezoeken aan de website. Minder bezoeken betekent minder vertoningen van advertenties. Minder vertoningen van advertenties betekent minder inkomsten. Daar staat tegenover dat de maandelijkse kosten hetzelfde blijven. Daardoor draaiden we in maart verlies. Dat zal in april, mei, juni en misschien zelfs juli niet anders zijn. Je hoeft geen bedrijfseconoom te zijn om te weten dat dit geen gezonde bedrijfsvoering is en dat het uiteindelijk leidt tot een noodzakelijk stoppen.

Zover willen we he natuurlijk niet laten komen. Vandaar bij dezen een oproep om vooral verhalen, nieuwtjes, wetenswaardigheden van over jouw club aan te leveren, zodat we dagelijks weer veel nieuws kunnen publiceren. Aanlevering kan via redactie@indewandelgangen.com

Laten we samen ervoor zorgen dat we onze informatieve website in de lucht kunnen houden. Heb je suggesties voor nieuwe rubrieken, dan houden we ons ook heel erg aanbevolen.

Dank jullie wel

De redactie.