Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

HK: Hardwerkend EHC neemt punt mee naar huis!

Vooraf was iedereen het er over eens: het zou deze zondag een heel lastige wedstrijd worden in en tegen Gemert. Immers, Gemert is de koploper in de hoofdklasse en prima in vorm, terwijl ons eerste toch wat minder presteerde de vorige week.

En toen de bal al na een kwartier achter Collin van Eijk in het net lag, gaf eigenlijk niemand meer een cent voor de kansen van EHC/Heuts. Gemert voetbalde sterk, EHC/Heuts verdedigde sterk en ondanks veel kansen bleef het tot de rust slechts 1 – 0.

Ook na rust eenzelfde beeld, maar de aloude voetbalwet kwam toch weer om de hoek kijken: als jij hem niet maakt, doet de tegenstander dat wel. En ja hoor, rond de 55e minuut lag de bal opeens bij Gemert in het net. Ron Starmans was de maker van het, achteraf, laatste doelpunt van deze wedstrijd. Want ondanks meerdere kansen voor Gemert en een geweldige kans in de laatste minuten voor EHC/Heuts, veranderde de stand niet meer.

EHC/Heuts heeft laten zien dat, ook al is de tegenstander technisch beter, een hecht team moeilijk te verslaan is. De komende thuiswedstrijden tegen Jong FC Den Bosch en Goes zal het team weer 100% voor elkaar moeten gaan om de punten thuis te houden en vaster in de middenmoot te komen.

Een voorproefje kunnen ze donderdag al laten zien in de bekerwedstrijd uit bij Sporting Heerlen om 20.00 uur.

Ontvangen via: EHC Hoensbroek