Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Hoofdsponsor IDW bekend!

We hebben al eerder aangekondigd dat In de Wandelgangen in stand gehouden wordt door financiële injecties en donaties. Daarom brachten we laagdrempelige sponsormogelijkheden de wereld in, waarbij sponsoren voor maar € 180,- per jaar partner kunnen worden van In de Wandelgangen. Uiteraard willen wij onze dank netjes uitspreken en vermelden wij daarom de sponsor op een daarvoor opgestelde sponsorpagina. Daarnaast stellen wij de gulle gevers eenmaal per jaar voor op onze website en social media. 

Vandaag kunnen wij trots melden dat afgelopen dagen Borgersontslagsupport zich zelfs verbonden heeft als hoofdsponsor aan In de Wandelgangen. Borgersontslagsupport (welke tevens één van de sponsoren van sv Meerssen is) wilde de kans niet laten schieten een bijdrage aan ons platform te leveren. Wij zijn Ronald Borgers dan ook zeer erkentelijk met het tekenen van een sponsorcontract als hoofdsponsor!

Volgende maand stellen wij u onze hoofdsponsor verder voor, maar dit heugelijke nieuws wilden wij u in ieder geval niet onthouden! 

Klik hier om naar de website te gaan.               Klik hier om de Facebook pagina te bezoeken.      

Wilt u ook sponsor worden bij In de Wandelgangen? Neem dan contact met ons op via info@indewandelgangen.com.