Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

IDW krijgt een nieuw jasje

Achter de schermen wordt momenteel gebouwd aan een volledig nieuwe website In de Wandelgangen. Dezelfde naam, hetzelfde logo en dezelfde kleurstelling, maar wel een geheel nieuwe uitstraling. 

Met ook een paar nieuwe rubrieken, zoals 'voorzitter aan het woord' en de 'club van de week'. Ook willen we CV's van trainers gaan plaatsen en vrijwilligers en supporters nadrukkelijker in de spotlights gaan zetten.

Uiteraard bevat de nieuwe website ook de uitslagen en standen in de bekende klassen van Zuid 2. Wat mischien niet meer terugkomt, is de Livescore. Simpelweg omdat deze tool en de daaraan gekoppelde apps elke maand te hoge kosten met zich meebrengen. Op dit moment leggen we al drie maanden achter elkaar geld toe op de exploitatie van de website. En dan te bedenken dat er maandelijks zo'n 40 tot 50 uur werk in gaan zitten. Dat aantal is waarschijnlijk nog aan de lage kant uitgedrukt.

De webbouwer is al een heel eind gevorderd met de nieuwe website, maar kan nu nog niet goed inschatten of hij iets kan bouwen met dezelfde functe als de huidige Livescore, maar zonder die hoge maandelijkse kosten. Lukt dat wel, dan is dat natuurlijk geweldig. Lukt dat niet, dan zij het zo. Doorgaan op de huidige manier met de huidige Livescore zou onherroepelijk het einde van onze gewaardeerde website betekenen.

We hopen op begrip voor onze keuze en houden jullie op de hoogte van de vorderingen.

De redactie