Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

In De Wandelgangen APP - Veelgestelde Vragen Inclusief Antwoorden

Onze nieuwe applicatie werd het afgelopen weekend gelanceerd. Wij kunnen terugkijken op een tevreden release. In dit document behandelen we veelgestelde vragen en geven we hier natuurlijk antwoord op. 

 

Ik krijg de foutmelding: Geen Internetverbinding. Kan de wedstrijd niet ophalen. 

  • Dit betekent dat je nog de oude app op je mobile device hebt staan. Om dit probleem op te lossen dien je de nieuwe app te downloaden. Deze is te downloaden in de Google Play Store & App Store. 

Ik kan alleen niet Regio Zuid 2 aanklikken. Ik blijf steeds in hoofdklasse B staan. Ik kan dus niet bij de standen van mijn eigen club/klasse.

  • Als je op het balkje van Hoofdklasse B klikt, krijg je een keuzemenu gepresenteerd. Kies de klasse die je wil volgen en klik vervolgens op filter opslaan. 

Ik kan niet inloggen op jullie site.

  • Alleen leden van ons redactieteam kunnen inloggen op onze site. 

Ik kan niet inloggen in jullie app.

  • Alleen contactpersonen van een club kunnen inloggen in onze app. Contactpersonen kunnen op deze manier de doelpunten/scoreverloop van hun wedstrijd doorgeven. Hierdoor hoeven wij niet meer de scores in te voeren. Ben jij wel een contactpersoon van een bepaalde vereniging en kan je met je username en wachtwoord nog steeds niet inloggen? Neem dan contact op met jur@wp-online.nl

Waarom staan de tussenstand en eindstand van mijn club er niet in?

  • Dit betekent dat jullie contactpersoon niet actief is of dat jullie nog geen contactpersoon hebben opgegeven. Wil jij contactpersoon worden van jouw club, zodat de tussenstanden en uitslagen van jouw club direct te zien zijn en 100% kloppen? Neem dan contact op met jur@wp-online.nl

 

De handleiding van de nieuwe app: Handleiding Nieuwe App IDW (Het betreft de mail die op 10-9-2016 naar onze contactpersonen is gestuurd.)

 

Voor verdere vragen, onduidelijkheden en/of feedback kun je contact opnemen met jur@wp-online.nl

 

Team In De Wandelgangen