Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

IN DE WANDELGANGEN KRIJGT NIEUWE EIGENAAR EN GAAT DOOR !!

Nadat recent aangekondigd is dat In de Wandelgangen er per 31-05-2019 mee stopt hebben wij veel positieve reacties ontvangen op ons werk en de mensen die In de Wandelgangen gaan missen. In de Wandelgangen is natuurlijk uitgegroeid tot een begrip binnen het amateurvoetbal binnen Zuid 2 en zelfs 1Limburg pikte ons bericht op.

 

Gelukkig kunnen we voor iedereen nu een zeer positief bericht brengen. Er heeft zich namelijk een nieuwe eigenaar gemeld die In de Wandelgangen wilt voortzetten. In de naam van Maikel Venhovens zijn er tussen hem en ons de afgelopen week veel contactmomenten geweest en is besloten IDW een doorstart te geven. Echter heeft hij daar wel jullie hulp bij nodig. Er wordt namelijk gezocht en gewerkt aan een nieuw team welke In de Wandelgangen draaiende kan houden en zelfs verder kan laten groeien. Ben jij ambitieus en wil jij je steentje bij ons bijdragen? Volg dan de ontwikkelingen de komende tijd op onze website/facebook en wie weet vul jij dit nieuwe team straks ook aan.

 

Voor nu veranderd er buiten een nieuwe eigenaar nog niets. De contacten met de verenigingen worden opnieuw gelegd en alles wordt overgenomen.  Helaas kunnen we in de nacompetitie geen livescore bijhouden en hoopt de nieuw eigenaar met ingang van het nieuwe seizoen alles klaar te hebben voor de doorstart.