Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

In De Wandelgangen LIVESCORE & nieuwsberichten!

 

Beste voetballiefhebber,

 

De nieuwe competitie gaat weer bijna van start en bij In De Wandelgangen zijn we nog volop bezig met de voorbereidingen. Ook Livescore zal dit seizoen weer te volgen zijn op onze website en in onze In De Wandelgangen-app. Vorig jaar heeft elke vereniging een contactpersoon doorgegeven, die tijdens thuiswedstrijden live de score in zou voeren op de In De Wandelgangen app.

Ook dit jaar is deze mogelijkheid er weer.
Daarom onze vraag aan jullie: Neem contact op met deze Livescore persoon binnen jullie verenigingen en vraag of hij/zij in kan loggen op de In De Wandelgangen-app. Lukt dit niet, mail dan naar
redactie@indewandelgangen.com en vermeld om welke vereniging het gaat en wie de contactpersoon is.

Mochten er alleen op wedstrijddagen problemen ondervonden worden met de app, dan kan onder de wedstrijd er ook een WhatsApp bericht gestuurd worden naar:
06-57680349. De score zal dan handmatig ingevoerd worden.

 

Nieuwsberichten
Verder is het belangrijk om de voetballiefhebbers in de regio Zuid II op de hoogte te houden van al het nieuws omtrent het amateurvoetbal in deze regio.

Stuur daarom alle nieuwsfeitjes over jullie club naar redactie@indewandelgangen.com! Ook wedstrijdverslagen worden vanaf dit seizoen weer geplaatst, mits:

 

  • Het betreffende wedstrijdverslag op de betreffende wedstrijddag óf één dag na de betreffende wedstrijddag wordt gestuurd (om de nieuwswaarde van de bericht te waarborgen)!

 

Bij voorbaat dank!                                                

Met sportieve groet,

 

Team In De Wandelgangen