Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

In de wandelgangen , platform voor het totale amateurvoetbal in district Zuid 2.

In de wandelgangen platform voor het totale amateurvoetbal in distrikt Zuid 2.

Wij van in de wandelgangen ontvangen vragen of wij ook meer aandacht willen besteden aan nieuws van verenigingen uit midden en Noord Limburg. Ons antwoord is heel duidelijk ja , graag zelfs. Daar wij van in de wandelgangen niet beschikken over tiental redacteuren zijn wij afhankelijk van de input van de verenigingen. Want Uw nieuws is ook ons nieuws.

Stuur ons nieuws over : heren-dames - G - jeugd - veteranenvoetbal of over evenementen , jubilea , festiviteiten . Niet te vergeten de vrijwilligers , heel belangrijk voor verenigingen , die ook aandacht verdienen, Of vind dat er iemand binnen de vereniging extra aandacht verdiend in de vorm van interview laat het ons weten en wij maken een afspraak. Maar ook wedstrijdbeelden of beelden van activiteiten stuur deze naar ons. Heel belangrijk is ook het doorgeven van de tussen -en eindstanden van het standaard team op zondagmiddag naar onze rubriek Livescore. Heeft U nog geen inlogcode laat het ons dan weten dan ontvangt U dit van ons. Maar de tussen-en eindstanden kunnen ook per app, SMS of telefonisch doorgegeven worden op telefoonnummer : 06 57680349. Nieuws kunt U sturen naar redactie@indewandelgangen.com.

Aanstaande zondag start de competitie 2018 - 2019 een mooie gelegenheid om gebruik te gaan maken van het platform in de wandelgangen en zo Uw vereniging te promoten.

Wij als team van in de wandelgangen zijn er klaar voor en wensen U veel succes!