Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

IN DE WANDELGANGEN STOPT PER 31 MEI 2019

IN DE WANDELGANGEN STOPT PER 31 MEI 2019.

 

De amateurvoetbalsite  , in de wandelgangen , van - voor en door het amateurvoetbal in Limburg gaat ermee stoppen.

Jarenlang is , in de wandelgangen , de grootste onafhankelijke amateurvoetbalsite in Limburg. Dagelijks was er nieuws uit het amateurvoetbal, interviews , wedstrijdverslagen, waren de uitslagen en standen te lezen en op zondag was er natuurlijk de heel veel gevolgde rubrieken livescore en competitie.

Jaarlijks wisten meer als 1.000.000 mensen de site te vinden.

Het team van in de wandelgangen bestaat/bestond uit vrijwilligers die  jarenlang hun bijdrage belangeloos hebben geleverd.

Toch heeft in goed gezamenlijk overleg de eigenaar van in de wandelgangen , de heer Eric van Kessel  , besloten om per 31 mei 2019 te stoppen met in de wandelgangen.

 

Eric van Kessel

 

Een van de belangrijkste redenen is volgens Eric van Kessel het wegvallen van de grootste drijfveer achter in de wandelgangen, Hein Smith. 

 Eric van Kessel : 

ik wist natuurlijk dat Hein  ziek was maar het laatste half jaar is zijn ziektebeeld erg verslechterd en heeft Hein advies gekregen om te stoppen. Het was geen gemakkelijke beslissing voor hem  want Hein was in de wandelgangen en in de wandelgangen was Hein.

Hij was 7 dagen in de week actief voor het amateurvoetbal ,waar hij een groot liefhebber van was. Neem alleen op zondag , het bijhouden van livescore , bijna 160 competitiewedstrijden elke zondag , maar mede dank de medewerking van groot aantal verenigingen verliep dit prima. Of de vele honderden interviews  die hij gemaakt heeft met spelers, trainers , vrijwilligers , het vergaren van nieuws , verslagen , mutaties.

 

Hein Smith

 

Toch moest hij deze moeilijke beslissing nemen met het oog op zijn gezondheid en die van zijn echtgenote Joy (getroffen door 5 aneurysma`s in haar hoofd)

Mede namens Hein en zijn team willen ik dan ook iedereen ,ons team , verenigingen, trainers , spelers , bestuurders  , vrijwilligers , KNVB of wie dan maar ook die een bijdrage hebben geleverd aan in de wandelgangen, hen hiervoor danken , hen veel succes toewensen ook voor hun verenigingen en vooral een goede gezondheid want dat is toch de belangrijkste hoofdprijs in het leven!

 

Meer info: redactie@indewandelgangen.com

 

Eric van Kessel.