Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

In de Wandelgangen zoekt sponsoren

In de Wandelgangen geeft al enige tijd aan dat er plek is voor nieuwe sponsoren. De twee opties hiervan waren tot op heden: €180,- euro per jaar en link/logo op de sponsorpagina of lid worden van de club van 50. Vanaf vandaag is er een extra optie voor de sponsoren bijgekomen, namelijk de diashow waarin constant op iedere pagina van In de Wandelgangen de logo’s van onze sponsoren draaien.

Eenmalig aanbieding: tot en met zondag 19 oktober 2019 kunt u nog profiteren van het tarief van €180,- euro bij een jaarcontract. Daarna zullen de bedragen verhoogd worden omdat de reeds genoemde diashow toegevoegd is aan de reclame mogelijkheden. Wacht dus niet te lang en lees hieronder verder.

Indewandelgangen.com zoekt sponsoren tegen zeer lage en vaste bedragen om de kosten te drukken en groei/onderhoud mogelijk te maken. Iedere dag wordt onze website bezocht door verenigingsfunctionarissen, supporters, liefhebbers, voetballers, trainers enzovoorts van Limburg tot ver in Brabant en omstreken. Dagelijks wordt er dan ook door vele vrijwilligers veel tijd gestoken in het bijwerken en onderhouden van ons bekende platform.

Dankzij onze livescore module lopen de bezoekersaantallen in de weekenden op tot duizenden bezoekers. Doordeweeks plaatst In de Wandelgangen belangrijke en interessante nieuwsberichten, feitjes, interviews en dergelijke van de amateurverenigingen die wij volgen..

Om de kosten dekkend te krijgen en onderhoud mogelijk te maken zijn wij wel afhankelijk van sponsoren. In de Wandelgangen stelt daarom zeer toegankelijke sponsormogelijkheden op die voor iedereen zeer betaalbaar zijn.

Voor €15,- euro per maand* bij een sponsoring van 1 jaar bent u al één van de trouwe partners van In de Wandelgangen. Daarmee maakt u het mogelijk dat In de Wandelgangen zijn kosten dekkend krijgt en door kan groeien.

Wat vragen wij?
Het enige wat wij van u vragen is om partner van ons te worden door middel van een overeenkomst van een jaarcontract aan te gaan. De kosten bedragen dan € 180,- euro per jaar* (12 keer €15,- euro).

Wat bieden wij?
Naast de ontwikkeling van In de Wandelgangen bieden wij:
- Vermelding van naam, logo en link op een nieuwe pagina op onze website voor sponsoren
- Vermelding van logo in de diashow welke rechtsboven op elke pagina zichtbaar is
- Eén keer paar jaar zullen wij een artikel schrijven over uw bedrijf/vereniging en deze presenteren op onze website/social media. Mocht u voetbal gerelateerde advertenties kunnen aanleveren is dat ook een mogelijkheid.
- Veel reclame, onze site wordt immers 1,3 miljoen keer per jaar bezocht

Club van 50
Daarnaast zoekt In de Wandelgangen voor de nieuwe rubriek ‘Club van 50/Vrienden van In de Wandelgangen’ mensen of bedrijven welke tegen een eenmalige bijdrage van €50,- euro lid willen worden van de club van 50 ofwel ‘Vriend van In de Wandelgangen’ willen worden.

Dit betekent dat er bij een eenmalige donatie van €50,- euro per jaar uw naam vermeld wordt op de sponsorpagina bij de ‘Club van 50/Vrienden van In de Wandelgangen’. Het betreft in deze alleen een naamsvermelding en geen link, logo of jaarlijks interview.

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt of heeft u nog vragen? Mail dan naar info@indewandelgangen.com

* bedragen zijn exclusief BTW.