Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

In de Wandelgangen zoekt sponsoren

In de Wandelgangen zoekt sponsoren

Indewandelgangen.com zoekt sponsoren tegen zeer lage en vaste bedragen om de kosten te drukken en groei/onderhoud mogelijk te maken. Iedere dag wordt onze website bezocht door verenigingsfunctionarissen, supporters, liefhebbers, voetballers, trainers enzovoorts van Limburg tot ver in Brabant en omstreken. Dagelijks wordt er dan ook door vele vrijwilligers veel tijd gestoken in het bijwerken en onderhouden van ons bekende platform.

Dankzij onze livescore module lopen de bezoekersaantallen in de weekenden op tot duizenden bezoekers. Doordeweeks plaatst In de Wandelgangen belangrijke en interessante nieuwsberichten, feitjes, interviews en dergelijke van de amateurverenigingen die wij volgen..

Om de kosten dekkend te krijgen en onderhoud mogelijk te maken zijn wij wel afhankelijk van sponsoren. In de Wandelgangen stelt daarom zeer toegankelijke sponsormogelijkheden op die voor iedereen zeer betaalbaar zijn.

Voor €15,- euro per maand* bij een sponsoring van 1 jaar bent u al één van de trouwe partners van In de Wandelgangen. Daarmee maakt u het mogelijk dat In de Wandelgangen zijn kosten dekkend krijgt en door kan groeien.

Wat vragen wij?
Het enige wat wij van u vragen is om partner van ons te worden door middel van een overeenkomst van een jaarcontract aan te gaan. De kosten bedragen dan € 180,- euro per jaar* (12 keer €15,- euro).

Wat bieden wij?
Naast de ontwikkeling van In de Wandelgangen bieden wij:
- Vermelding van naam, logo en link op een nieuwe pagina op onze website voor sponsoren
- Eén keer paar jaar zullen wij een artikel schrijven over uw bedrijf/vereniging en deze presenteren op onze website/social media
- Veel reclame, onze site wordt immers 1,3 miljoen keer per jaar bezocht

Heeft bovenstaande uw interesse gewekt of heeft u nog vragen? Mail dan naar info@indewandelgangen.com

* bedragen zijn exclusief BTW.