Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Inkoppers 28 februari 2020

De belangen in het amateurvoetbal worden steeds groter. Om (vrijwel) alles voor een club, speler of trainer in goede banen te leiden zijn er mensen zoals Andre Halmans. Hij is spelersagent in het (hogere) amateurvoetbal in Parkstad en omstreken. Wekelijks zit hij aan tafel om te bemiddelen, om clubloze spelers en trainer aan de bak te krijgen (óók bij BVO’s) en struint hij de velden af op zoek naar nieuw (jong) talent.

 

Deze aflevering ook een portret van een “moelejaan” uit Landgraaf met een hart voor voetbalclub RKSV Sylvia; Dave Zafarin. Hij scoorde bij iedere club waar hij speelde, gaf de doelman van FC Utrecht een tikje op de neus en was mede verantwoordelijk voor het winnen van de bekerfinale van Roda JC in 2000.

Op 26 februari speelde het tweede elftal van RKSV Groene Ster een oefenduel tegen het eerste elftal van Haslou en won deze wedstrijd met 2-0.

Dat de ploeg van Ali Sabri goed kan voetballen is niets nieuws, het elftal speelt in de hoogste competitie voor tweede elftallen en werkt nauw samen met het eerste elftal.

Er lopen een aantal toppers rond die hun hele voetballeven bij Groene Ster spelen, Cliff Pötgens vertelt ons waarom hij zo graag bij de club blijft en wat zijn ambities zijn. 

Bekijk de aflevering door op onderstaande link te klikken.

inkoppers 28 februari 2020