Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

je hebt nog tot het einde van deze competitie om mee te doen!

WIN GRATIS SHIRTS VOOR JE TEAM! Wat moet je hiervoor doen?

In De Wandelgangen en GEFF VOETBAL.NL presenteren samen de volgende campagne: Campagnevideo! 

Het blanco shirt via deze link te downloaden: BLANCO SHIRT

Wat moet je doen?
Ontwerp en creëer jouw eigen voetbalshirt. Hiervoor stellen wij geen eisen. Een tekening op papier, een illustratie gemaakt met Photoshop het kan allemaal voor zowel herenteams als damesteams! Tot het einde van dit seizoen heb jij de mogelijkheid om je ontwerp op te sturen!
  
Hoe kan ik deelnemen aan deze wedstrijd?
Stuur een foto van het door jouw ontworpen shirt naar: redactie@indewandelgangen.com of plaats de foto van het door jouw ontworpen shirt met de hashtag #mijntenue op Facebook of Instagram. Je hebt nog tot het einde van de competitie om deel te nemen aan de ontwerpfase!
 

Hoe en wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?
De drie mooiste/leukste/creatiefste concepten zullen in een finaleronde worden opgenomen. Welk voetbalshirt de uiteindelijke prijs zal winnen wordt via een stemronde tijdens de finale bekendgemaakt. Hierover zullen wij binnenkort meer informatie geven!

Wat kan ik winnen?
De winnaar mag een team samenstellen waarmee zij in het door de winnaar ontworpen shirt een wedstrijd zullen spelen tegen het sterrenteam van In De Wandelgangen. De winnaar zal het ontworpen shirt geheel gratis ontvangen, voor het hem/haar en het hele team! De locatie waar de wedstrijd wordt gespeeld zal in overleg bepaald worden. De spelers van het In De Wandelgangen sterrenteam zullen tevens binnenkort bekend worden gemaakt! De wedstrijd zal gefilmd worden en bevat een voorbeschouwing, een samenvatting van de wedstrijd en een nabeschouwing. Succes! 
 

Vragen?
Voor verdere vragen of opmerkingen kun je een mail sturen naar redactie@indewandelgangen.com of je kan een privéberichtje sturen naar ons Facebookkanaal.