Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Jef Vels nieuwe trainer van RKSVV seizoen ‘18-‘19

RKSVV heeft in de persoon van Jef Vels haar nieuwe trainer voor het seizoen 2018-2019 gevonden. Jef Vels is momenteel trainer bij B.V.V. ’27, waar hij strijdt om het kampioenschap in de 5e klasse. RKSVV staat momenteel 11e in de 5e klasse D. Na het nieuws dat Fahri Ozguzel RKSVV aan het einde van het seizoen gaat verlaten, is de club op zoek gegaan naar een nieuwe trainer die de groep met veel enthousiasme en passie en inhoudelijke kennis onder zijn hoede kan nemen.

Jef is een zeer ervaren trainer en voetbalman in hart en nieren. In het verleden was Jef onder andere docent opleidingen JPN talententrainer bij de KNVB, trainde hij diverse clubs op verschillende niveaus in het binnen en buitenland en was hij verantwoordelijk voor het opleiden van jeugdspelers en jeugdtrainers. Voor Jef was het een heel bewuste keuze om een samenwerking met RKSVV aan te gaan. Jef ziet het project bij RKSVV als een mooie opdracht voor langere tijd. Hij gaat inventariseren, een plan van aanpak vastleggen, de groep hiervan op de hoogte brengen en voor een langere termijn zijn idee over voetbal gestalte gaan geven. Jefs motto is: Voetballen leer je door te voetballen!

Ondanks dat RKSVV enkele jaren geleden afscheid heeft moeten nemen van haar jeugdelftallen, is de selectie van RKSVV de afgelopen jaren flink gegroeid door de aanwas van spelers uit de regio. Daarnaast lijken de voormalige jeugdspelers hun weg naar de Swartbroekse velden ook terug te vinden. Dat heeft er voor gezorgd dat RKSVV dit seizoen weer met 4 seniorenelftallen aan de competitie is begonnen.

Met de komst van Jef wil RKSVV deze lijn volgend jaar zeker doorzetten en hoopt zij de interesse te wekken van nog meer spelers uit de regio. Jef is een trainer die voetballers naar een hoger niveau kan brengen en heeft de ambitie uitgesproken om met RKSVV hele mooie resultaten te halen.