Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Jef Vels van Holland Soccerways geeft themabijeenkomsten bij clubs over nieuwe pullenvoetbal

Jef Vels is jarenlang werkzaam geweest bij de KNVB. Voor die periode van 9 jaar, was Jef werkzaam als hoofdtrainer van diverse 1e divisie en Topklasse clubs in België. Momenteel traint Jef met heel veel plezier de selectie mannen en vrouwen van BVV 27. Beide teams spreken een aardig woordje mee in hun klasse. De keuze voor BVV 27 in oktober 2015 is voortgekomen uit het contact van BVV 27 voorzitter Maurice Wolters en Holland Soccerways. De daarop volgende gesprekken leidde tot observatie van Jef Vels van de selectie van BVV 27 om te bepalen welke trainer van Holland Soccerways in Blitterswijck gedetacheerd kon worden. De conclusie was dat Jef voor enkele weken de opdracht aanvaarde om in de winterstop 2015-12016 definitief een keuze te maken. Inmiddels 1,5 jaar later is Jef goed op zijn plek. Een 1e elftal dat niet meer dan 1 wedstrijd heeft verloren en een volledig nieuw geformeerd damesteam met dames die nog nooit eerder een voetbal hebben aangeraakt, een opzienbarende plaats in hun competitie. BVV 27 heeft volgens Jef een unieke sfeer waar hij zich wonderwel heel thuis voelt.

Naast de 3 wekelijks tocht naar Blitterswijck is Jef op diverse velden in zuid Nederland wekelijks te vinden. Het geven van demonstratietrainingen voor jeugdtrainers, het leiden van themabijeenkomsten en het organiseren van voetbaldagen geeft Jef een goedgevulde werkweek.

Momenteel, heeft de gepensioneerde Gymdocent, veel aanvragen voor het kennis laten maken met de nieuwe PUPILLEN competities, die deels wordt ingevoerd in het seizoen 2017-2018. Na een storm van negatieve reacties die bij de KNVB binnen zijn gekomen, heeft mede de bijeenkomst “PUPILLENVOETBAL HET WORDT ANDERS” van Holland Soccerways geleid tot meer duidelijkheid.

Spelers / speelsters, leiders en trainers, hebben na een training, interactieve nabespreking, hun beeld veelal volledig bijgesteld. De onlangs gehouden bijeenkomst bij SV United was een goed voorbeeld daarvan.

Clubs die gebruik willen maken van de kennis, de werkwijze over het Pupillenvoetbal 20171-2018, maar ook over alle andere voetbal items, moeten vooral niet nalaten om contact te nemen met Jef Vels. Dit kan telefonisch / per mail en via de website.

Holland Soccerways, hoopt dat veel clubs gebruik zullen maken van dit initiatief: Voetbal is uiteindelijk van de jeugd en voetbal leer je door te voetballen, volgens Jef!

T    : 0653833873

E    : info@hollandsoccerways.nl

W  : www.hollandsoccerways.nl