Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Jeroen Rutten volgend seizoen nieuwe trainer FC Maasgouw

In overleg tussen Jurgen Geurts onze huidige trainer en de VTC van FC Maasgouw, is besloten dat in goed overleg na dit seizoen de wegen zullen scheiden. Jurgen heeft in SV Leveroy reeds een nieuwe vereniging gevonden, uiteraard wensen we hem hier komend seizoen heel veel succes toe…..maar eerst het huidige seizoen nog trachten succesvol af te sluiten. 

FC Maasgouw moest dus op zoek naar een nieuwe trainer, en deze is gevonden. Jeroen Rutten, momenteel trainer van EVV 2, wordt met ingang van het seizoen 2017-2018 trainer van FC Maasgouw. 
 

Hieronder een korte introductie van de nieuwe trainer van FC Maasgouw:
 

Ik zou me graag even kort willen voorstellen. Mijn naam is Jeroen Rutten en vanaf het seizoen 2017-2018 ben ik de nieuwe hoofdtrainer van FC Maasgouw. Ik ben 36 jaar, vader van 2 brave dochters, woon in Molenbeersel en in het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Plant Manager bij Facil in Genk.

Momenteel ben ik nog trainer van EVV 2, waar ik de afgelopen 4 seizoenen in dienst ben geweest. Daarvoor heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan als assistent-trainer bij drietal clubs in België. Als speler heb ik 15 jaar in verschillende eerste elftallen gespeeld in 2e, 3e en 4e provinciale.
 

Ik kijk er enorm naar uit om te kunnen starten bij een mooie club als FC Maasgouw. Ik ben enorm gecharmeerd door de visie en potentie van de club. Met name de lokale verankering, de prachtige jeugdwerking en een schitterende accommodatie bieden een mooi perspectief. Aan ons de uitdaging om de komende jaren een succesvol hoofdstuk aan de geschiedenis van de club toe te voegen.

 

Via: FC Maasgouw