Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Jeugdtrainersbijeenkomst vrijdag 9 december

Jef Vels was jarenlang docent opleidingen bij de KNVB. Inmiddels heeft hij afscheid genomen bij de KNVB en heeft hij zijn eigen visie, samen met datgene wat hij heeft geleerd bij de KNVB, gebundeld in het gedachtegoed van HOLLAND SOCCERWAYS.

Jef is net terug van een stage bij de Engelse clubs Watford FC en West Ham United. Twee jaar geleden was hij in Riga, Letland en bijna jaarlijks geeft hij clinics in het buitenland. Zo is bij Jef het idee geboren om voor en samen met jeugdtrainers een thema bijeenkomst te organiseren (in de omgeving Venray). Het motto rond deze avond: Voetbal leer je door te voetballen!

'Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met collega trainers. Ik vind het daarbij belangrijk wat zij vinden en hoe zij denken over het opleiden / trainen - coachen van jeugdspelers.' Het is niet de bedoeling dat het een monoloog gaat worden. De aanwezige trainers moeten hun mening willen, maar vooral ook durven geven. 'Kan het of Moet het beter of de velden?'

PROGRAMMA VRIJDAG 9 DECEMBER
18.30 uur: Aankomst / Koffie / Introductie / Stellingen
18:45 uur: Praktijk op het veld / Observaties
19:45 uur: Nabespreking / Vragen / Opmerkingen
21:00 uur: Einde bijeenkomst

Jef Vels hoopt dat deze bijeenkomst door veel clubs gehuldigd wordt en dat zij veel jeugdtrainers zullen afvaardigen. De eerste bijeenkomst voor PUPILLEN trainers zal plaatsvinden op Sportpark 'Hoogveld in Blitterswijck op vrijdag 9 december.

INSCHRIJVEN IS MOGELIJK VIA: WWW.HOLLANDSOCCERWAYS.NL > Over ons > Activiteiten