Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Josh Vanderleijde & Ger Gouw nieuw trainersduo selectie BSV Limburgia seizoen '18-' 19

Het bestuur van BSV Limburgia is verheugd om te kunnen melden dat Josh Vanderleyde met ingang van seizoen 2018/2019 onze nieuwe hoofdtrainer is. Na een aantal positieve gesprekken over de doelstellingen van de vereniging en Josh zelf is er overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van een seizoen. De vereniging heeft hiermee een zeer ervaren en gedreven trainer vast weten te leggen. In het verleden was hij actief bij onder andere Caesar, GSV' 28, Scharn en thans bij SVN. 

Voor het nieuwe seizoen is Ger Gouw vastgelegd als assistent-trainer van het 1e elftal. Na diverse jaren hoofdtrainerschap kiest Ger voor een rol als assistent trainer bij onze vereniging. Uiteraard is Ger als oud speler van ons 1e elftal en huidige speler van ons veteranen elftal een goede bekende binnen de vereniging. Met de huidige assistent trainer Alex van Guilik is de vereniging in gesprek over de invulling van een andere positie binnen de vereniging.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking in het nieuwe seizoen. Ook wensen wij zowel Josh als Ger veel succes in het restant van deze competitie bij de huidige verenigingen resp. SVN en Doenrade.