Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Jubilarissen gehuldigd bij VV De Leeuw.

Een vijftal jubilarissen van VV De Leeuw uit Brunssum werd vrijdagavond tijdens de jaarvergadering gehuldigd. Theo Aarts, Theo Boels, Erik van Venrooij, Patrick Muezers en Erwin Claus ontvingen, onder luid applaus van de aanwezige leden, uit handen van voorzitter Ger Brinkman een welverdiend presentje.

Theo Aarts mocht maar liefst 70 jaar lidmaatschip vieren en is, vandaag de dag, nog steeds iedere zondag aanwezig bij de wedstrijden van het 1e elftal. “Iemand met zulk bijzonder jubileum hoort tot erelid benoemd te worden, maar uiteraard is Theo dit al, waardoor we het afdoen met een boeketje”, zei de voorzitter vrijdagavond.

Ook Theo Boels mocht een bijzonder jubileum vieren. Zo is Theo al 60 jaar lid van de vereniging en daarnaast afkomstig uit een echte “Leeuwenfamilie”.

Erik van Venrooij, 25 jaar lid, fungeerde jarenlang als een zeer gewaardeerd bestuurslid van de vereniging. Sinds vorig jaar is Erik als begeleider van het 1e elftal voornamelijk het koppelstuk tussen technische staf en het DB.

Patrick Muezers, eveneens een kwarteeuw lid, maakte de laatste jaren deel uit van de lagere elftallen en is sinds een paar jaar ook succesvol binnen het 35+ team van VV De Leeuw.

 

Net als Erik en Patrick mogen we ook Erwin Claus jubilaris noemen. Ook hij is 25 jaar lid van de vereniging. Helaas was Erwin verhinderd en zal hij later alsnog een presentje ontvangen uit handen van de voorzitter.

Via: VV De Leeuw