Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Jubileum 80 jaar SV Sibbe, een leuk weekend!

De sportvereniging SV Sibbe bestaat dit jaar 80 jaar. Daarom organiseert de vereniging in het weekend van 29 Juni tot en met 1 Juli 2018 een beach soccer toernooi. Op vrijdag 29 Juni organiseren we een voetvolley toernooi in 3 categorieën. Op de zaterdag wordt een beach voetbaltoernooi gehouden voor de jeugd en op de zondag voor de senioren; recreanten, dames en geoefende spelers.

Op vrijdag 29 juni beginnen de wedstrijden om 19:00 uur. De spelvorm is voetvolley 4 tegen 4 en er wordt gespeeld met blote voeten in het zand. Bij voet volley spelen de teams in gescheiden vakken en is er geen sprake van spelers contact. Na afloop van het sportieve programma is er beach party met DJ waar jullie ook van harte welkom zijn.

Op Zaterdag 30 juni en Zondag 1 Juli wordt Beach Voetbal gespeeld. De spelvorm is met 1 keeper en drie veldspelers. Het programma ziet er als volgt uit:

ZATERDAG 30 JUNI vanaf 10:00 uur
10:00 – 13:30 jeugd tot 11 jaar
13:30 – 17:00 jeugd tot 17 jaar

ZONDAG 1 JULI vanaf 11:00 uur

  • Heren Recreatief

  • Heren Geoefend (Hoofdprijs € 150,-)

  • Dames

Inschrijven kan op de website van SV Sibbe; kies dan de juiste competitie optie met de dag en de categorie.

UITNODIGING BOKKEN BATTLE

Op vrijdag 29 Juni organiseren we de voorronde voor de jaarlijkse Bokken Battle in Valkenburg later dat jaar. Alle verenigingen van Sibbe worden uitgenodigd en uitgedaagd een beach volley team af te vaardigen die een onderlinge competitie spelen in het zand. De spelvorm is voetvolley 4 tegen 4 en er wordt gespeeld met blote voeten in het zand. Bij voet volley spelen de teams in gescheiden vakken en is er geen sprake van spelers contact.

De winnaar van de competitie kan een leuk geldbedrag van 150 euro voor haar vereniging verdienen en zij winnen tevens een start plaats op de jaarlijkse Bokken Battle in Valkenburg in Oktober later dat jaar. In die Battle tussen alle dorpskernen van Valkenburg kan het team nog eens een prijs van 1000 euro in de wacht slepen waarvan een deel ten goede komt aan de eigen vereniging en een deel traditie getrouw wordt besteed aan een goed doel in de dorpskern Sibbe-Ijzeren.

De kwalificatie zal plaatsvinden op vrijdag naast de reguliere inschrijvingen en start om 19:00 uur. Natuurlijk hopen we op veel supporters die de teams komen ondersteunen natuurlijk zorgen wij voor een zomerse stemming. Na afloop van het sportieve programma sluiten we de dag af met een feestelijk avond programma waar jullie ook van harte welkom zijn.

Inschrijven kan op de website van SV Sibbe; kies dan voor de competitie optie: “Vrijdag: Suubverenigingen voetvolley”

Natuurlijk mogen jullie als verenigingen ook extra teams inschrijven voor het recreatief voet volley op vrijdag of op zondag voor de categorieën Recreatief, Geoefend of Dames. We rekenen op jullie deelname en kijken uit naar een hele gezellige avond!

We verheugen ons op jullie komst en kijken uit naar een hele gezellig zomers sport weekend!

Bestuur SV Sibbe