Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Kevin van Dessel nieuwe trainer EVV

Kevin van Dessel wordt m.i.v. het komende seizoen de nieuwe trainer van EVV. De 37-jarige Belg, die al sinds vorig seizoen assistent-trainer is bij EVV, wordt de opvolger van Leo Beckers. 

Hij begon zijn voetballoopbaan in 1996 bij het Belgische Germinal Ekeren. Vervolgens speelde hij een seizoen voor NAC, waarna hij verhuisde naar Genoa. In 1999 werd Kevin aangetrokken door Roda JC, waar hij maar liefst 8 seizoenen actief was. Na een seizoen Sint Truiden en twee seizoenen VVV-Venlo maakte hij in 2010 nog een uitstapje naar Cyprus, waar hij ging spelen voor APOP Kinyras. Die club ging failliet en Kevin keerde terug naar België. 

EVV benaderde Kevin en vanaf 2011 was hij nog vier seizoenen actief voor de blauw-witten. In 2014 moest hij vanwege een slepende knieblessure een streep zetten onder zijn actieve voetballoopbaan. Hij werd jeugdtrainer bij Roda JC en werd tevens assistent-trainer van Leo Beckers. 

Momenteel is Kevin trainer van de U17 bij Racing Genk. 

EVV krijgt met Kevin van Dessel een jonge ambitieuze trainer die de club door en door kent en een duidelijke voetbalvisie heeft. 

Het bestuur van EVV feliciteert Kevin van harte met zijn benoeming en wenst hem veel succes.

Via: EVV Echt