Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

KVC Oranje en Trainer Paul van Putten gaan samen verder

KVC Oranje en Paul van Putten samen verder

Paul van Putten is ook in de voetbaljaargang 2020-2021 de hoofdtrainer van KVC Oranje. De oefenmeester is nu bezig aan zijn derde jaar bij de club uit 3A en blijft minimaal nog één jaar aan de club verbonden. De afgelopen drie jaren hebben KVC Oranje noch Van Putten windeieren gelegd. In het eerste jaar werd een periodetitel binnen gesleept, vorig jaar werd men glansrijk kampioen in de vierde klasse en nu doet men mee in de hoge middenmoot van 3A.

Met Paul van Putten haalde KVC Oranje in de zomer van 2017 een gerenommeerde naam uit de trainerswereld binnen, als opvolger van de destijds naar WDZ vertrekkende Rene Kupper. Van Putten was eerder succesvol bij Chevremont, waar zijn roots liggen, tevens de club waar zijn hart altijd naar zal blijven uitgaan. Nog steeds ‘holt’ hij er achter de bal aan, bij de veteranen. Als geboren aanvaller doet een zelf gemaakt doelpunt zijn hart nog altijd open gaan, zoals onlangs nog was te zien op You Tube. Op de ‘Kaffeberg’ promoveerde hij als trainer met zijn ‘Jeeteberg’-adepten van de vierde naar de eerste klasse. Ook bij WDZ wist hij nadien promotie te bewerkstelligen. Dat het daarna ook een keertje mis ging in Bocholtzerheide is hem al lang vergeven. Niet voor niets wordt gezegd dat iedere trainer een keer aan de beurt komt.

Op de foto schudden Paul van Putten en kersverse voorzitter Kevin Starmans elkaar de hand. Echtgenote Jacqueline van Putten geniet vergenoegd mee. KVC Oranje is verheugd Paul van Putten nog een jaartje aan zich te hebben kunnen en mogen binden. En dat is niet alleen omdat hij als een zeer bekwame trainer wordt gezien. Van Putten heeft de club ook op extra-sportief terrein, dus buiten de groene mat, veel goeds gebracht. Onder meer heeft hij zich doen gelden als verbinder, organisator en entertainer. Zoals gezegd, KVC Oranje prijst zich gelukkig dat de samenwerking met Paul van Putten in tact blijft in de voetbaljaargang 2020-2021. Wie weet wat dat nog aan moois gaat opleveren. De toekomst zal het leren.