Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

KVC Oranje speelt dit weekend tegen Passart-VKC: voorbeschouwing met Paul van Putten (trainer KVC)!

 

1. Afgelopen zondag is de competitie begonnen hoe kijk je terug op je eerste wedstrijd ?

 

Ik ben meer dan tevreden over de winst van afgelopen zondag tegen Rood Groen LVC 01. Na een goede voorbereiding en goed bekertoernooi, ronde verder, is het altijd spannend hoe de eerste competitiewedstrijd verloopt. We speelden erg aanvallend voetbal waarbij we voldoende scoringskansen kregen, maar ook altijd alert moesten blijven op de counter mogelijkheden van onze tegenstander.

 

2. Wat weet je van je aanstaande tegenstander ?

 

Voor mij is Passart -VKC geen onbekende omdat ik de afgelopen jaren met mijn voormalige club WDZ tegen hun heb gespeeld. Het is een team dat altijd strijd levert en goeie individuele technische spelers tot hun beschikking heeft. Het feit dat ze 3-1 tegen SV Zwart-Wit 19 winnen zegt genoeg.

 

3. Wat zijn je verwachtingen van deze wedstrijd?

 

De verwachtingen zijn in dit stadium van de competitie nog erg vaag. Uiteraard gaat ieder team voor de winst en ook wij zullen weer aanvallend voetbal gaan spelen. We zullen het tegen een sterke tegenstander moeten opnemen.  Gezien het feit dat we thuis spelen hopen we voor het thuispubliek een overwinning binnen te slepen.

 

4. Welke doelstellingen zijn er voor het komende seizoen ?

 

De doelstelling is mee doen voor de prijzen. Kampioenschap is een erg hoge ambitie maar spelen voor een periodetitel is een aardig doel. Daarnaast willen we met KVC Oranje werken aan een goede voetbalcultuur. Garant staan voor ontwikkeling van eigen jeugd en dat de selectie grotendeels uit eigen opgeleide spelers blijft bestaan.

 

Door: Hein Smith