Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

L1 organiseert tweede editie Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies voor de tweede maal het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Het kampioenschap bestaat dit jaar uit een vijftal voorronden en één finaleronde. De finaleronde wordt afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

 

In 2018 sloegen L1 en Moonen Movies de handen ineen om het allereerste Limburgs Kampioenschap Latje Trap te organiseren. Met het succes van 2018 in het achterhoofd hebben beide partijen vertrouwen uitgesproken in een nieuwe editie in 2019, met het doel om nóg meer Limburgers met een fluwelen trap de mogelijkheid te bieden om Limburgs kampioen te worden.

 

Het toernooi is voor alle leeftijden toegankelijk en gaat van start met vijf voorronden verspreid door de provincie. Hierbij dienen de deelnemers het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. De voorrondes vinden plaats op de volgende datums en locaties:

• Zaterdag 1 juni 2019: FC Geleen Zuid, Geleen

• Zaterdag 8 juni 2019: HBSV, Hout-Blerick

• Zaterdag 15 juni 2019: R.K.v.v. WDZ, Bocholtz

• Zaterdag 22 juni 2019: KSV Horn, Horn

• Zaterdag 29 juni 2019: R.K.S.V. Heer, Maastricht

De vijf beste deelnemers per voorronde veroveren een plek in de finaleronde, maar iedere voorronde kent daarnaast ook een individuele winnaar. Inschrijven voor de voorronden is mogelijk vanaf medio maart 2019. 

 

Voor meer informatie over het LK Latje Trap verwijzen we graag naar L1.nl/latjetrap. 

 Poster LK Latje Trap 2019_DEF