Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Langeberg 3 toegevoegd aan selectie

Het was medio juni 2019. Na een groepsgesprek met de toenmalige O19 is besloten hen volledig door te schuiven naar senioren en toe te voegen aan de selectie. Op deze wijze was er een natuurlijke doorstroom van de jeugd naar senioren, bleef dit team voor de vereniging behouden en konden zij zich als hechte groep blijven (door)ontwikkelen. 

 

De nieuwe vorm heeft in het proefjaar direct zijn vruchten afgeworpen. Collin Slob, Daan Giezenaar en Rutger Mulder maken komend seizoen de definitieve stap naar Langeberg 2. Verder zijn na de winterstop een zestal spelers van de O19 aangesloten middels trainingen, waardoor nieuwe aanwas gegarandeerd is. 

 

Dit in combinatie met een hoge trainingsopkomst op de dinsdag en vrijdag, aanwezigheid bij de kantineavonden en support bij de wedstrijden van Langeberg 1 heeft ons doen besluiten om Langeberg 3 definitief toe te voegen aan de selectie. Dit seizoen stond Rick van de Roer als trainer voor deze groep. Hij doet een stapje terug en gaat zelf weer voetballen bij Langeberg 4. 

 

De Maastrichtenaar Pie Jongen volgt hem op. Pie is 62 jaar en in het bezit van het UEFA-B diploma. In het verleden is hij oa trainer geweest van Mariarade 1, Oranje Boys 1, Hoensbroek 2, OVCS 2 en RKHSV 2. Met de komst van Pie zetten we in op een verdere ontwikkeling van Langeberg 3. 

 

Nicki Nuij zal Pie tijdens zijn revalidatie ondersteunen op wedstrijddagen.  Verder blijft de spelersgroep vrijwel volledig intact. Op naar wederom een mooi voetbalseizoen!