Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Luud de Jager stopt –wegens te drukke werkzaamheden- als assistent-trainer van Marvilde

Vanwege een 2-jarige universitaire opleiding welke Luud per januari mag gaan volgen van zijn werkgever moet hij 2 dagen in de week in Amsterdam naar school gecombineerd met zijn huidige baan was het niet meer mogelijk om het seizoen af te maken als assistent-trainer. 

We vinden het zeer jammer maar hebben alle begrip dat Luud deze kans met beide handen aanpakt. Zowel de hoofdtrainer, spelersgroep en bestuur waren zeer tevreden over Luud en ook de samenwerking tussen de trainers verliep zeer goed. 

Gelukkig hebben we op korte termijn een waardige vervanger gevonden in de persoon van oud-doelman van Marvilde 1, Erwin van de Meerakker. Erwin start na de winterstop als assistent-trainer en neemt de taken van Luud over. Hiermee voegen Edwin en Erwin een nieuw hoofdstuk toe aan hun samenwerking. Eerst samen in de jeugd gespeeld, later samen in Marvilde 1 en nu verantwoordelijk als trainers voor Marvilde 1. 

Erwin, veel succes in deze nieuwe rol! Luud, vanaf deze plaats nogmaals dank voor je inzet en betrokkenheid bij SV Marvilde.

Via: SV Marvilde