Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Marc van Delft nieuwe hoofdtrainer Nulandia

Met ingang van seizoen 2018-2019 wordt Marc van Delft de nieuwe hoofdtrainer van Nulandia. Gister is dit bekend gemaakt op de nieuwjaarsreceptie van de club waar Mark Peters terecht werd uitgeroepen tot clubman van het jaar. De afgelopen weken heeft de technische commissie van Nulandia besloten om Marc van Delft aan te stellen als hoofdtrainer. Dit na een aantal gesprekken met kandidaten. Het blijkt dat veel trainers graag werken bij de warme en groeiende club Nulandia. De club telt op dit moment ca. 700 leden en beschikt over een volledig gerenoveerde accommodatie welke er prachtig bij ligt en een kantine waar men trots op mag zijn. Deze kantine is overigens verbouwt door inzet van de leden zelf. Bij Nulandia kwamen enorm veel reacties binnen nadat bekend was geworden dat de huidige hoofdtrainer de club ging verlaten.

 

Nu de hoofdtrainer bekend is, kan de technische commissie verder met de invulling van de technische staf voor de selectie welke bestaat uit 3 elftallen. Voor het 2e elftal uitkomend in de reserve 1e klasse is Nulandia nog op zoek naar een trainer. Daarnaast is de club nog op zoek naar jeugdtrainers want Nulandia legt de komende jaren de aandacht op de ontwikkeling in de breedte met betrekking tot de jeugd.

 

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Rob van Nistelrooij | lid technische commissie Nulandia via tc@nulandia.nl of 06-50914907.