Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Marcel Eijkenboom aan de slag bij VV Walram

Verrassende ontmoeting was deze week de komst van de nieuwe assistent-trainer annex elftalleider Marcel Eijkenboom. De geboren Maastrichtenaar en inwoner van Eijsden gaat per direct trainer Jordy Reneerkens assisteren bij de selectiegroep van Walram 1.

Zijn jeugdvoetbaljaren heeft hij voornamelijk gesleten bij RKVVL waarna hij als trainer-coach voor de jeugd bij die club aan het werk is gegaan. Na 25 jaar belandde hij in de zaalvoetbalwereld bij De Kilo en zvv Campus.

Het veldvoetbal bleef trekken en zo belandde hij bij SVME en VV Eijsden. Heel bijzonder was ook zijn jarenlange scoutingwerk voor MVV en het Belgische KRC Genk; bij de laatste club scoutte Marcel voornamelijk in de leeftijd U12 t/m de beloften en de nationale selecties van België.

Na zijn Belgische avontuur is Marcel 6 jaar als Hoofd Jeugd Opleidingen HJO bij VV SCHARN actief geweest, waarvan ook nog 1 jaar als assistent trainer bij SCHARN 1. Het nieuwe assistentschap bij Walram 1 gaat Marcel combineren met scoutingwerk voor Roda JC. Met Marcel krijgt de nieuwe en vooral jeugdige Valkenburgse selectie een goede en ervaren kracht erbij.