Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Merefeldia heeft een nieuwe trainer!

André Boessen is de nieuwe hoofdtrainer van Merefeldia. De 46-jarige oefenmeester volgt Richard van de Kerkhof op, die de voorbije week aangaf onze vereniging te willen verlaten.

André is 46 jaar en woonachtig in Beek. De voorbije jaren was Boessen werkzaam als assistent hoofd jeugdopleidingen van Fortuna Sittard. Dit combineerde hij met het trainerschap van Fortuna Sittard O19 en Centrum Boys 1. Daarvoor trainde hij de standaardteams van BSV Limburgia, RKVV Neerbeek, FC Maasgouw en Buchten. Als voetballer kwam hij uit voor onder meer Roda JC, Fortuna Sittard, Patro Eisden en RFC. Na enkele positieve gesprekken kwamen de trainer/coach, in het bezit van het UEFA A-diploma, en de afdeling voetbalzaken van Merefeldia een éénjarige verbintenis overeen.

Op zondag 29 juli zal André Boessen samen met Jos Vaes de eerste training leiden van de Merefeldia-selectie. We kijken uit naar de samenwerking en wensen hen en de spelers veel succes voor 2018/'19.

Tot slot betreuren we het vertrek van Richard, maar respecteren zijn verzoek. Wij bedanken hem voor zijn inzet voor onze club, wensen hem veel succes in zijn verdere trainerscarriere en we kijken met vertrouwen uit naar de toekomst.

Via: Merefeldia