Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Met flair in het Paris Saint-Germain-trainingspak

Aan de oevers van de Seine loopt een man alleen. De grandeur van de stad omringt zijn gedaante, kabbelende golfjes slaan op de rotsen en de wind fluistert door de haren. Hij is in het centrum van het land en de eenvoud van het moment neemt hem mee naar zijn ambities. Naar de stad gekomen om naam te maken, hij slaagt erin. Hij draagt een pak, niet zomaar een pak. In de stad waar kostuums het straatbeeld bepalen, draagt deze man het PSG trainingspak.


Geen pochette. Geen das onder driedelig. Wel een trainingspak dat symbool staat voor de opkomst van de Paris Saint-Germain. Paris Saint-Germain neemt een vlucht in de Franse hoofdstad. Voetbal is niet langer alleen maar van het volk. Voetbal is de sport die alle sociale klassen in vervoering brengt. Hij behoort tot de fans van de club met elan, flair en uitstraling. De man identificeert zich met de kunstenaars op het veld.

In de stad van het Louvre, Centre Pompidou en Montmartre is voetbal de toekomstige kunst. De sterren van de stad staan op en geven de liefde voor de bal. Neymar Jr schittert wekelijks tussen de tribunes, dagelijks op de training. Het wonderkind van Brazilië laat zien waar de Parijse club echt voor wil staan. Modern, aan de voorkant van de tijd en in het midden van de gebeurtenissen. Hij is een uitdrager van de kunst en een trotse drager van het Paris Saint-Germain trainingspak.  

Samen met de vedettes van de club maakt hij van
 het zwarte Paris SG trainingspak
een mode-item. Meer dan voetbal, meer dan slidings, meer dan een met modder besmeurde bal. Het pak is thuis in musea, op het plein en in de club. Het pak is gepast bij een lunch, een borrel en een samenzijn op het terras. Het pak staat voor de harten van de Parijse bevolking en voor de nieuwste mode in de stad. Het pak staat aan de vooravond van een absolute doorbraak.

Zo staan de spelers van de club er ook voor. Verratti is de slimste voetballer op aarde. In de Franse competitie sluipt hij tussen linies en passt hij met precisie. Een van zijn inspiratiebronnen? Het trainingspak van de club. IJverig werkt hij dag in dag uit aan zijn techniek en zijn balbehandeling. Aan het fijnslijpen van de looplijnen en aan het beter begrijpen van zijn kompanen. Hij houdt van de bal, de stad en van het pak.


https://lh6.googleusercontent.com/2rxrwUFwJ78muuZX01urk8Sxahu7ACKXwLwwleRNi2y156dQLa06a5CvCIrL4T7_d39B0XLhlHpEOwgzlH3MHgRJAMDrNedLwxCi-DKpiTQ6_lsUkKHUgrNnhFGFy4DCoX-HNA-l
Na de training nemen Edinson Cavani Kylian Mbappé een moment om van de stad te genieten. Een sluwe aanvaller met de opkomende ster in de stad. Een spits van naam en een spits van toekomstige faam. Met een natuurlijke bravoure nemen ze de stad in zich op. Fonteinen, verkeerpleinen, brede lanen, adembenemende gebouwen. Ze gaan op in de stad waar ze op gaan de sport. Het zijn de jongens van Parijs: omarmt, bewierookt en gekoesterd. Ze gaan op voor het allerhoogste, ze praten over het winnen van de Champions League. Hét doel voor deze ambitieuze club.

Het trainingspak met de roze banen over de schouders en de zijkanten van de broek. Met de slim-fit pasvorm die sluit om ieder lichaam. Het Nike-logo op de borst en de broek. Mesh in het materiaal voor de ademing van de spieren. Een nauwsluitende onderkant van de broekspijpen voor de controle. De sponsornaam Fly Emirates op de borst. Dit zwart gekleurde pak gaat de wereld veroveren.