Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

MMC Weert en hoofdtrainer Harrie Gommans nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar

MMC Weert en hoofdtrainer Harrie Gommans nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar.
De oefenmeester uit Buggenum verlaat na twee seizoenen de Weerter club waar hij in seizoen 2015-2016 zijn trainerscarrière startte. Voordat hij bij MMC Weert aan de slag ging doorliep de ex-profvoetballer Harrie Gommans samen met een aantal oud-profs de versnelde trainerscursus van de KNVB. Hij behaalde het diploma oefenmeester UEFA II en III, waardoor hij als trainer tot en met de tweede klasse bevoegd is.
 

In zijn eerste seizoen als trainer startte Harrie Gommans met een jonge en net naar de 3e klasse B gepromoveerde ploeg. Men eindigde dat seizoen op een niet onverdienstelijke gedeelde 4e plaats, waarbij de nacompetitie op doelsaldo maar net werd misgelopen. 

In zijn tweede seizoen, met een nog jongere groep, staat MMC Weert na 8 speeldagen momenteel ongeslagen op de 3e plaats van de ranglijst en verloor maar nipt met één puntje de periodetitel. 

Afgelopen dinsdagavond heeft Harrie Gommans aan de spelersgroep en staf aangegeven dat hij bezig is aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van MMC Weert. Desondanks zijn zowel de ambities van Harrie Gommans als van MMC Weert hoog voor dit seizoen; men wil meedoen voor de prijzen! Beiden hebben er dan ook alle vertrouwen in dat ook dit seizoen de selectie van MMC Weert qua prestaties aan de verwachtingen zal gaan voldoen. 

MMC Weert bedankt Harrie Gommans voor de prettige samenwerking en sportieve successen en wenst hem heel veel succes in zijn verdere carrière als hoofdtrainer.

Bron: MMC