Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Moonen Movies organiseert samen met L1 het Limburgs Kampioenschap Latje Trap!

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden.

Maatschappelijke functie

Met het evenement wil L1 vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een viertal voorronden en één finaleronde.

Spelverloop

Het toernooi is voor alle leeftijden toegankelijk en gaat van start met vier voorronden verspreid bij vier verenigingen in de provincie. De vijf beste deelnemers per voorronde veroveren een plek in de finaleronde, maar iedere ronde kent daarnaast ook een individuele winnaar. Deze vinden plaats tussen 9 en 30 juni.

De finaleronde wordt begin september gespeeld op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Ben jij de beste latjetrapper van de provincie of wil je een poging wagen om jezelf naar de finale te schieten? Meldt je dan nu aan voor een van de vier voorrondes! Inschrijven kan via L1.nl/latjetrap