Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Mutaties SV Altweerterheide!

 

In de jacht op promotie naar de 4e klasse heeft SV Altweerterheide zich voor het komend seizoen 2017/2018 versterkt met 8 nieuwe spelers:

 

Chakir Ait Oumghar en Morad Elarji hebben beiden een profverleden (Chakir bij het toenmalige TOP Oss en Morad bij Fortuna Sittard). Daarna kwamen ze uit voor het Belgische KFC Hamont ’99 (Hoofdklasse/1e klasse) en de afgelopen seizoenen voor VV Nieuw Woensel (2e klasse). Bovendien zijn Chakir en Morad geen onbekenden in Altweerterheide, voorheen hebben ze namelijk al jarenlang bij Zaalvoetbalvereniging Altweerterheide (Eredivisie) gespeeld.

 

Michael Grein doorliep de jeugdopleiding van VVV Venlo waar hij eveneens aanvoerder van het 2e elftal was. Vervolgens heeft hij bij diverse clubs in België en MMC (3e klasse) gespeeld.

 

Bryan Janga en Atta Radi hebben verschillende jaren bij FC Oda (3e klasse) gespeeld, waar Bryan twee keer clubtopscorer was.

 

Baran Igit, Semih Atalay, en Yassine Chahlaoui zijn drie jeugdige talenten die de jeugdopleiding van SV Laar doorliepen en nu via SV Altweerterheide de overstap naar het seniorenvoetbal maken. Afgelopen seizoen waren ze bepalende spelers bij SV Laar A1, waarmee ze het kampioenschap in de 1e klasse en de finale van de beker in Limburg behaalden.

 

We wensen alle genoemde nieuwe spelers veel succes en voetbalplezier bij SV Altweerterheide!

 

Via: Altweerterheide