Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Mutaties s.v. Langeberg (2020-2021)

Welke nieuwe spelers komen naar s.v. Langeberg en welke gaan de club verlaten?

Nieuw

 

Bas Smid (SV Brunssum)
Devin van Leusden (De Leeuw)
Rowan Vromen (Schinveld)
Jeffrey Arents (BSV Limburgia)
Liam Houkes (Fortuna Sittard)
Jordy van den Broek (Was gestopt)

 

Uitgaand

 

Bo Blankenhagen (LHC)
Youri Gommans (VV Sittard)
Bram Nauts (Woander Forest)
Ton Velraeds (Vaesrade)
Rik Knibbeler (Stopt)
Rick Romkens (Stopt)
Joost Antonides (Onbekend)
Baiyron Godschalk (Onbekend) 

'Allereerst zegt het genoeg dat zo'n 90% van de spelers bij Langeberg 1 t/m 3 de vereniging trouw blijft. Een grote gedeelte komt uit de eigen jeugd of speelt al jaren bij onze vereniging. Dit is een compliment aan de huidige staf, maar zeer zeker ook aan iedereen die betrokken is bij de vereniging. Denk aan vrijwilligers, supporters, jeugdkader, bestuur etc. Verder is de gemiddelde leeftijd over de 3 teams 24 jaar, waaruit blijk dat we een mooie mix hebben tussen jonge talenten en ervaren spelers. Het fundament om verder te bouwen is dan ook aanwezig. 

Kijkend naar de inkomende spelers. Daar is vooral gekeken naar spelers die kwalitatief gezien iets kunnen toevoegen, maar tegelijkertijd ook binding met de vereniging hebben of uit Brunssum komen. We streven naar herkenbaarheid. Het vijftal heeft zichzelf direct of via via gemeld, waaruit blijkt dat deze jongens graag naar Sportpark In de Struiken komen.  

Verder zijn we natuurlijk ontzettend veel dank verschuldigd aan de jongens die zijn vertrokken of (tijdelijk) stoppen met voetballen. Vanaf deze plek wensen wij hen het beste toe en hopen hen nog vaak te mogen begroeten bij activiteiten van onze voetbalvereniging'', aldus Rick van de Roer (Voorzitter a.i. / Jeugdcoördinator)