Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

MVC '19 - Maarheeze: 1-0

In deze voorlaatste wedstrijd in de 3e klasse C moest Maarheeze het opnemen tegen de nummer 3 uit Maasbree. Dat betekent dat voor beide ploegen nog veel te winnen is. Maarheeze moet voorkomen dat ze alsnog de laatste plaats innemen en daarmee geen nacompetitie. MVC doet volop mee voor de 3e periodetitel.

Op het veld was MVC in de eerste 10 minuten de bovenliggende partij. Echter Maarheeze vocht zich goed in de wedstrijd. Het was dan ook een bittere pil dat de scheidsrechter een duel in het strafschopgebied van Maarheeze beoordeelde als ontoelaatbaar. De toegekende penalty werd in de 35e minuut verzilverd door topscoorder Ron van den Kerkhof. Even leek MVC de wedstrijd te kunnen beslissen. Goede reddingen van Tom Geurts voorkwam groter leed. Maarheeze putte hier energie uit en kreeg met Remy Verhoeven en Robin v Vuurden in het resterende deel van de wedstrijd een aantal goede kansen op de gelijkmaker. Naast enkele goede kansen, waren beide aanvallers betrokken bij een pittige duels in het strafschopgebied van MVC. Zowel in de 40e als in de 75e minuut wilde de leidsman Gilissen de bal niet meer op de stip leggen. 

Daarmee bleef het 1-0 voor MVC'19.

Komende zondag speelt Maarheeze haar laatste competitiewedstrijd om 14:30 uur (!) thuis tegen het vandaag gedegradeerde FVC Venlo. Vervolgens kan Maarheeze zich opmaken voor de nacompetitie met een eerste wedstrijd thuis op zondag 3 juni. Steun Maarheeze in deze lastige tijden, zodat we ook komend seizoen voetbal in de 3e klasse spelen.