Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Na 4 seizoenen neemt Danny Volkers afscheid van VV Caesar

Na 4 seizoenen neemt Danny Volkers afscheid van VV Caesar

Danny Volkers geeft aan toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. "De doelstellingen die we 4 jaar geleden bij mijn aanstelling samen gesteld hebben, nl een stabiele 2e klasser die met veelal eigen jongens attractief voetbal speelt zijn allen behaald".

VV Caesar kende op sportief gebied enkele moeizame seizoenen, nadat men in seizoen 2012-2013 uit de eerste klasse degradeerde. Twee keer wist men zich pas op de laatste speeldag veilig te spelen, onder interim trainer Peter Haemers.

Sinds de komst van Danny Volkers is de Beekse ploeg iedere jaar terug te vinden in de top van de 2e klasse. De laatste 2 seizoen speelde men zelfs voor promotie naar de 1ste klasse na het behalen van respectievelijk de 1ste en de 3e periodetitel. Daarnaast is VV Caesar van een counterploeg omgebogen naar een zeer aanvallend spelend elftal en is het structureel een van de meest scorende ploegen in de 2e klasse. Als laatste en wellicht wel de belangrijkste ontwikkeling van de laatste jaren is dat er ieder seizoen meer Beekse jongens in het elftal zijn ingepast. Dit seizoen verschijnen er minimaal 7 eigen jongens aan de aftrap en er komen nog een paar zeer talentvolle spelers aan.

Daarbij heeft de huidige assistent (al vele jaren overigens en 2x als succesvolle interim) Peter Haemers verleden seizoen zijn TC2 behaald en is hij klaar om met en bij zijn VV Caesar op eigen benen te gaan staan.

"Ik laat VV Caesar met een zeer goed gevoel achter. Maar zover is het nog niet, VV Caesar is momenteel nog ongeslagen en staat met 13 punten uit 5 wedstrijden en een doelgemiddelde van 15-2 bovenaan. k wil ook in mijn laatste seizoen een prijs pakken in de vorm van een periodetitel. Zodat juni een mooie afscheidsmaand gaat worden met hopelijk promotiewedstrijden en niet te vergeten het 100-jarig jubileum dat VV Caesar dan zal vieren."