Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nabeschouwing wedstrijd van de week: Venlosche Boys - Wilhelmina '08

 

Afgelopen weekend was de wedstrijd Venlosche Boys – Wilhelmina ’08 onze ‘wedstrijd van de week’. Deze twee ploegen staan op de eerste de tweede plek in de Tweede Klasse H. Voor het weekend stond Wilhelmina ’08 nog aan kop, maar omdat Venlosche Boys de wedstrijd thuis wist te winnen met 2-1, neemt de ploeg uit Venlo de eerste plek weer over. Hieronder de nabeschouwing van de wedstrijd.

 

Roel Sloesen, trainer van Venlosche Boys, zag zijn ploeg afgelopen weekend een sterke wedstrijd spelen tegen de voormalig koploper en heeft nu een grote kans om als winterkampioen de winterstop in te gaan. De eerste helft was het Venlosche Boys dat voor het meeste gevaar zorgde. ‘De eerste helft waren wij eigenlijk veel sterker. We creëerden drie-vier goede kansen, waarvan we er maar één maakte, laat in de eerste helft. Wilhelmina zette hier niet heel veel tegenover. Bij Wilhelmina was er een beetje onzekerheid of er wel of niet druk gezet moest worden. Hier gingen wij toch wel goed mee om. In de tweede helft maakte wij al vroeg de 2-0, maar daarna verslapten we een beetje. Dit resulteerde in een snelle aansluitingstreffer. Het laatste kwartier zette Wilhelmina wel iets meer druk naar voren, maar echte grote mogelijkheden bleven eigenlijk uit’, aldus Roel.

 

Als het Roel Sloesen lag was zeker een verdiende overwinning. Zijn ploeg is nu koploper en kan de winterstop in gaan als winterkampioen. Natuurlijk draait het hier niet om. Het gaat erom wie er op het einde van de rit bovenaan staat. ‘Voor het seizoen zeiden we dat we wel bij de top drie wilden eindigen. We kenden namelijk niet alle tegenstanders. Onze doelstelling was, en is in feite nog steeds, om met onze kwaliteit en onze leuke groep in de top drie te eindigen, het liefste kampioen worden natuurlijk. Daarvoor doen we hard ons best.’

 

Volgende week speelt Venlosche Boys de laatste wedstrijd voor de winterstop in Mierlo Hout.