Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nieuw e-mail adres redactie IDW

Heel binnenkort gaat onze geheel vernieuwde website online. De site is gebouwd, getest en ook al gevuld met ruim honderd artikelen. We kunnen echter nog niet live gaan vanwege contractuele verplichtingen met huidige leveranciers c.q. partners.

We hebben dan ook meteen maar een nieuw e-mail adres aangemaakt: wandelgangeninde@gmail.com Een gratis e-mail account. Dat doen we natuurlijk niet zomaar.

Zoals bekend leggen we al een aantal maanden achter elkaar geld toe op het beheer van de website. Het vinden van sponsoren is ontzettend moeilijk. Ook de opbrengsten van de reclamebanners zijn vanwege corona fors afgenomen. Dan rest maar 1 ding: kijken hoe de kosten verlaagd kunnen worden. Het in gebruik nemen van een gratis e-mail account is een begin.

De huidige -betaalde- e-mail adressen info@indewandelgagen.com en redactie@indewandelgangen.com komen te vervallen. Dat gebeurt per 1 augustus a.s. E-mails die daar nu nog naartoe gestuurd worden, komen dus gewoon nog bij ons binnen en worden nog verwerkt, maar het handigste is als je vanaf nu meteen gebruik gaat maken van wandelgangeninde@gmail.com