Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nieuwe aanwinst VV Neerbeek: Lars Wintraecken

Op de valreep nog binnengehaald door VV Neerbeek: Lars Wintraecken. Hier stelt hij zichzelf voor.

'Ik heb mijn hele carrière eigenlijk bij FC Geleen Zuid gespeeld. Met een eerder uitstapje naar VV Neerbeek van 3 seizoenen, 3 jaar geleden.

Nu nog 1 keer de omgekeerde weg bewandelen in de hoop m’n laatste actieve voetbaljaren in Neerbeek te beleven. 

Ambities
Ambitieus ben ik altijd om wat minuten op het 1e te maken, maar ook realistisch dat ik daar qua fitheid iets extra’s voor zal moeten doen. Dat ik waarschijnlijk voornamelijk op 2 ga spelen, ook geen probleem, maar uitsluiten doe ik niks.  Ik ben qua positie altijd een spits geweest maar heb noodzakelijkerwijs vorig seizoen centraal achterin gespeeld en ik moet zeggen dat die positie langzaam bij me begint te passen. Met name de rust achterin houden én proberen het team neer te zetten ligt me wel.

Daarbij vind ik het ook belangrijk om in een leuke groep actief te zijn en te voetballen. Ik ben abnormaal gedreven en kan slecht tegen mijn verlies. Maar uiteindelijk is voetbal een spelletje dat je voor je plezier doet. Plezier haal ik uit winnen en presteren met een team dat ook buiten het voetbal tijd met elkaar doorbrengt. Groepsdynamiek is daar essentieel bij.

Lars is geen onbekende voor VV Neerbeek.  Een speler met een neusje voor doelpunten en een specifieke drive. We denken met Lars wederom een belangrijke aanvulling te hebben gevonden voor de breedte van de selectie en met zijn ambities een geducht concurrent voor de gevestigde orde.