Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nieuwe deelnemers livescore

Bij aanvang van het seizoen hebben wij al het aantal deelnemers en poules vermeld. Tevens hebben wij aangegeven dat de verenigingen die nog niet de beschikking hadden over de juiste inloggegevens zij deze konden opvragen via info@indewandelgangen.com

Afgelopen week hebben de verenigingen uit de 4e klasse E (welke niet deelnamen aan de livescore door te weinig aanmeldingen) zich samengepakt en alsnog als volledige poule opgegeven voor de livescore, fantastisch nieuws dus! Hiermee is de livescore uitgebreid naar 256 verenigingen (waarvan er 13 niet meedoen buiten de 3e divisie). Een score van liefst 95 procent aan deelnemende verenigingen!!

Bent u één van deze 13 verenigingen of heeft uw poule alsnog gezamenlijk interesse in de livescore? Dan mag u altijd contact opnemen via bovenstaand e-mailadres.

Daarnaast willen wij de contactpersonen van de livescore erop attenderen dat na de wedstrijd geklikt moet worden op ‘Eindstand doorgeven’. Daarmee wordt de score direct in de ranglijsten verwerkt!

Tip: Wist u dat u tijdens de wedstrijden als u naar de ranglijst kijkt ook op de virtuele stand kunt klikken?