Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nieuwe rubriek: Warming Up 2018-2019

Hoewel de schoolvakanties pas zijn begonnen, zijn veel verenigingen in het Limburgse amateurvoetbal al druk bezig met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2018-2019. De selecties zijn rond, de indelingen zijn bekend en in augustus starten de meeste clubs met de trainingen ter voorbereiding op het nieuwe seizoen (beker en competitie). Ook IndeWandelgangen en Moonen Movies bereiden zich voor op een mooi nieuw seizoen en willen hun kijkers weer voorzien van alle actualiteiten en beelden uit het Limburgse amateurvoetbal.

Hiertoe introduceren zij een nieuwe rubriek waarmee verenigingen de gelegenheid krijgen om hun (nieuwe) selectie, en sportieve doelstellingen te delen met de vele liefhebbers van het amateurvoetbal.

In deze rubriek komt de redactie van IndeWandelgangen samen met een camerateam op bezoek op jullie accommodatie en maken een reportage van 5-10 minuten waarin de nieuwe gezichten (trainer(s), spelers, staf, voorzitter/bestuurslid, hoofdsponsor) zich nader kunnen introduceren en wordt een impressie gemaakt van de (eerste) training, accommodatie en/of flitsen/samenvatting van een oefenwedstrijd. Deze reportage wordt vervolgens uitgezonden via de bekende kanalen en ook ter beschikking gesteld aan de verenigingen om via hun website/facebook te delen met hun eigen aanhang. Indien een vereniging interesse heeft om deel te nemen aan deze rubriek, wordt een klein deel van de productiekosten van dit item doorbelast aan de vereniging. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om een hoofd/shirt-sponsor nadrukkelijk te benoemen in de reportage wat het voor de vereniging aantrekkelijk kan maken richting hun sponsoren.

Enkele verenigingen hebben al ingeschreven op deze rubriek en mocht u ook interesse hebben om deel te nemen aan deze rubriek, kunt u contact op nemen met de redactie van IndeWandelgangen via redactie@indewandelgangen.com . Daar onze planningscapaciteit niet onbeperkt is, verzoeken wij jullie niet te lang te wachten met reageren indien er belangstelling bestaat om deel te nemen.

Voor verenigingen uit het Parkstad gebied is het extra aantrekkelijk daar dit item ook zal worden uitgezonden in het amateurvoetbalprogramma ‘Inkoppers’ van RTV Parkstad dat medio augustus weer van start gaat.