Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nieuwe spelers VV Neerbeek stellen zich voor: Bo Curfs en Pim Lenssen

VV Neerbeek heeft er een flink aantal nieuwe spelers bij gekregen. In een serie van telkens 2 spelers stellen zich zich voor en lichten toe waarom ze voor Neerbeek hebben gekozen.

Bo Curfs: 24 jaar, linksbenig…

Ik heb dit jaar vol overtuiging de keuze gemaakt om komend seizoen het shirt van  VV Neerbeek te gaan dragen.

Op 6 jarige leeftijd begon ik met voetballen bij FC Geleen Zuid. Vanaf de F-jes ging het zelfs zo goed dat ik mocht aansluitend bij de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. Na 3 seizoenen mocht ik helaas mijn Fortuna carrière niet voortzetten en keerde ik terug bij de jeugd van FC Geleen Zuid.

Hierna koos ik ervoor om naar RKFC Lindenheuvel-Heidebloem combi. Senioren te gaan waar mijn thuis om de hoek van het complex ligt.      

Mijn voorkeur qua positie gaat uit naar de vleugels.

Mijn verwachtingen voor komend seizoen zijn dat we kunnen meedraaien en misschien zelfs voor een periode kunnen gaan.

Daarbij zelf nog wat groeien en fit blijven uiteraard.                                                                                                     

Ook Bo stond al een aantal seizoenen op ons wenslijstje om de gelederen te versterken. Bo is een pijlsnelle zogeheten “winger” die je niet graag met bal op je af ziet komen. In combinatie met zijn techniek hopen we dat hij z’n ambities met ons kan waarmaken en daarbij fit blijft !                                                                                                                                  

Pim Lenssen: 27 jaar, rechtsbenig…

 

Ik heb de gehele jeugd bij VV Neerbeek gevoetbald, waarna ik even gestopt ben. Aansluitend weer de kickse aangetrokken om bij de senioren op diverse elftallen te hebben gevoetbald, meestal als verdediger. Tussendoor hebben 2 blessures roet in het eten gegooid en ervoor gezorgd dat ik een aantal maanden niet kon voetballen en ik gestopt ben.

2 seizoenen geleden weer fit begonnen bij VV Neerbeek en vorig seizoen de overstap gemaakt naar RKVV Voerendaal waar ik uitgroeide tot een speler die inzetbaar was zowel centraal achterin als op het middenveld.  Ondanks een geslaagd seizoen in Voerendaal voor mij persoonlijk heb ik de gezelligheid en de saamhorigheid van Neerbeek toch gemist.

Mijn ambities dit seizoen zijn om nog fitter te worden en op het hoogst haalbare niveau binnen VV Neerbeek mijn speelminuten te maken in combinatie met gezelligheid.

Pim is de typische jongen van “ut dörp” met zijn ouderhuis om de hoek van “Neerbeeknello”. We zijn blij dat spelers toch ontzettend graag terugkeren naar hun roots om daar weer een rol van betekenis te bekleden… Uiteraard gezien z’n spelstijl en robuust uiterlijk  een welkome aanvulling op de nieuwe te vormen selectie!