Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nieuwe video-rubriek: Warming Up 2020-2021

Nu veel verenigingen gestart zijn met de voorbereidingen op het komende seizoen en ook er steeds meer duidelijk wordt over richtlijnen, voorschriften en speeldata start InDeWandelgangen samen met Moonen Movies met een nieuwe video-rubriek: DE WARMING UP SEIZOEN 2020-2021.

In deze rubriek wordt een vereniging bezocht en een impressie gemaakt van de voorbereiding op het nieuwe seizoen met daarin ruimte voor een kort interview met de voorzitter (of andere bestuurder), de trainer en de nieuwe ‘gezichten’. Ook kan er aandacht besteed worden aan bijvoorbeeld hoofd en/of shirtsponsor. Een reportage van ongeveer 8 minuten met voldoende exposure voor vereniging en de mogelijkheid om sponsoren extra aandacht te geven of aan het woord te laten.  

Vandaag starten we met de Warming Up bij RKSV Heer, de ambitieuze 2e klasser uit Maastricht waar we kennis maken met de nieuwelingen en waarin de nieuwe trainer en voorzitter ook aan het woord komen. Daarnaast beelden van de training waar de voorzitter ook aan deelnam. Of hij fysiek nog mee kon, ziet u in de bijgaande reportage. 

Wilt uw vereniging ook deelnemen aan deze rubriek, geef u dan op middels een mail aan INFO@MOONENMOVIES.NL Wij kunnen u deze reportage aanbieden voor slechts 125 Euro. 

Voor nadere info, bel 06 - 40 52 74 12. 

Veel kijkplezier!

BEELDEN RKSV HEER