Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nieuwkomers VV Neerbeek: Stefano Virdis en Omar Youaz

Vandaag deel 4 van een serie waarin de nieuwkomers van VV Neerbeek zich  voorstellen.

Stefano Virdis: 24 jaar, linksbenig…

Ik heb de jeugdopleiding van FC Geleen Zuid op divisie niveaus doorlopen en in totaal 10 seizoenen met veel plezier op het 1e elftal gespeeld. In die jaren heb ik 2x een promotie mogen meemaken naar de 2e klasse. Vorig seizoen de beslissing genomen om naar de fusieclub SV Argo te verkassen. De dorpse binding van spelers en supporters met de club trok mij zowel op als buiten het veld erg aan. Na een mooi seizoen met een verdiende 2e plek in de 3e klasse, kijk ik met veel vreugde op dit avontuur terug.

Komend seizoen leg ik de focus op de achterste of voorste linie. Ik wil me niet vooraf op 1 positie richten. Waar de trainer mij nodig heeft stel ik mij voor 100% beschikbaar.

De hereniging met (voetbal)vrienden, kennissen, mijn broer en de bekende gezellige clubsfeer bij VV Neerbeek hebben mij over de streep getrokken.

Ik hoop dat we komend seizoen als promovendus z.s.m. veilig spelen en wellicht in het linkerrijtje kunnen meedraaien. Alles wat meer in het vat zit zien we tegen die tijd wel !

Wij zien Stefano als een zeer welkome versterking voor de selectie, m.n. z’n dadendrang en coaching in- en buiten het veld zal ten gunste van het team worden ingezet en benut.   

 

Omar Youaz: 23 jaar, rechtsbenig…

In de jeugdopleiding heb ik bij VV Caesar gevoetbald tot de A1 , aansluitend een jaar A1 SV Meersen om weer terug te keren bij de senioren van VV Caesar.

Daarna heb ik een aantal seizoenen en clubs benut om beter te worden en de senioren voetbalwereld te verkennen en te leren kennen, oa bij GSV’28 en Geusselt Sport en weer retour bij GSV’28.

Aankomend seizoen bewust voor VV Neerbeek gekozen om daar de uitdaging aan te gaan.

Ambities: natuurlijk zoveel mogelijk spelen en bij de basis 11 te behoren. Ik ben het type voetballer dat altijd voor de winst gaat en aanvallend ingesteld is.  Van nature ben ik een middenvelder, maar heb ook als controleur op het middenveld dienst gedaan bij GSV’28 en SV Meerssen. Ik ben een speler met overzicht en een goeie pass, technisch goed onderlegd maar kan altijd beter…;-)

Omar kan in onze ogen de belangrijke spil op het middenveld worden die z’n techniek goed weet te benutten . Omar combineert het veldvoetbal met zaalvoetbal en kickboxen en oogt, gezien de eerste trainingen fit en gedreven.  Hij was toe aan een nieuwe uitdaging met een nieuw team en trainer.