Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Nulandia op zoek naar nieuwe trainer voor Nulandia 1 & 2!

Nulandia en hoofdtrainer Koen Wissing hebben in goed overleg besloten aan het eind van dit seizoen de samenwerking te beëindigen. Wissing is bezig aan zijn 2e seizoen bij Nulandia en hoopt met een goed resultaat te vertrekken bij de club uit Nuland.

Ook Jochem Romme, trainer van Nulandia 2, heeft te kennen gegeven volgend seizoen te stoppen. Hij is na 4 jaar toe aan een nieuwe uitdaging. Bert Hermsen blijft wel aan als trainer van Nulandia 3.

Nulandia, de dorpse club met circa. 700 leden, moet dus op zoek naar nieuwe trainers. Nulandia werkt met een selectie van 3 elftallen. Allemaal eigen jongens uit het dorp Nuland. De Technische Commissie van Nulandia hoopt dat we op korte termijn weer de weg naar boven kunnen inzetten. Na enkele degradaties speelt Nulandia 1 in de 4e Klasse en Nulandia 2 in de reserve 1e Klasse.

Geïnteresseerden voor de functie van trainer voor Nulandia 1 of Nulandia 2 kunnen solliciteren via tc@nulandia.nl. Voor meer informatie kan er ook contact opgenomen worden met Rob van Nistelrooij | 06-50 91 49 07 | Technische Commissie van Nulandia