Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Ook in de 5e Klasse B is de competitie begonnen: Abdissenbosch – Rimburg: 3-1!

 

Het was het treffen van “buren “ op sportpark de Lelie van Abdissenbosch. Er werd door beide teams met spanning uit gekeken naar het begin van de nieuwe competitie.

 

In deze eerste minuten waren het de mannen van Henk Stawenga van Abdissenbosch , die het initiatief namen. En met succes ! Binnen 5 minuten was de stand 1-0 door een doelpunt van Dustin Krijnen.  Abdissenbosch bleef het initiatief houden maar wist niet te scoren. Toch werd het  1-1 door een penalty voor Rimburg. Maar de thuisploeg bleef de aanval zoeken en wilden de 3 punten thuis houden. Vlak voor rust kreeg men toch de verdiende voorsprong door een penalty die werd benut door Remco Mohnen. Ruststand  2 – 1.

 

Na de rust was het op sportpark de Lelie het zelfde beeld , Abdissenbosch kreeg de mooiste kansen maar wist deze niet te benutten. Toch kwam men op 3-1 door weer een penalty , Dustin Krijnen werd ten val gebracht en hij schoot de penalty onberispelijk binnen. 3-1  Dat was ook de eindstand.

 

Abdissenbosch heeft de eerste 3 punten binnen en gaat aanstaande zondag 1 oktober op bezoek bij VV Doenrade en Rimburg krijgt thuis VV Amstenrade op bezoek.

 

Via: Hein Smith