Download onze app..

..voor de beste ervaring op een mobiel apparaat.

Download voor iOS

Download voor Android

Opening nieuwe kleedkamers SV Marvilde

Marvilde is groeiende en daarom is er medio 2018 gestart met de bouw van extra kleedkamers. Deze kleedkamers zijn gerealiseerd door de inzet van vele vrijwilligers, een financiële injectie van de gemeente, maar mede ook mogelijk gemaakt door bijdrage vanuit een groot aantal Veldhovense ondernemers. De sponsoring vanuit uw bedrijf heeft dan ook zeker een steentje bijgedragen aan dit mooie project! We willen u als dank hiervoor graag uitnodigen voor de openingsfestiviteiten:

Op zondag 27 januari 2019 zal de officiële opening plaatsvinden voor aanvang van de derby   Marvilde – RKVVO. Ook voor deze officiële opening bent u met uw partner van harte uitgenodigd vanaf 13:00 uur. Om 13.30 vindt de officiële opening plaats door wethouder Sportzaken Daan de Kort samen met het jongste lid van s.v. Marvilde. 

 

De dag ervoor, zaterdag 26 januari, zal er voor de vrijwilligers een informele opening zijn onder het genot van een drankje en een hapje, uiteraard ben je hier ook van harte welkom met je partner. Dit zal zijn vanaf 17 uur.

Mocht de wedstrijd door het eventuele slechte weer onverhoopt afgelast worden: De festiviteiten gaan altijd door! Voor de jeugd wordt er een FIFA 19 toernooi georganiseerd.

Erwin Zimmerman

Voorzitter s.v Marvilde

 

https://www.ed.nl/veldhoven/vrijwilligers-s-v-marvilde-breiden-accommodatie-uit~aa288c0d/

https://www.youtube.com/watch?v=LobU4OQerF4

https://www.youtube.com/watch?v=fKL_6xTdiYw